Opplæring/Webinarer

Vi tilbyr åpne og gratis opplæringsprogram for profesjonelle aktører i byggebransjen. Under respektive opplæringer finner du beskrivelse av innholdet. Du registrerer deg via skjemaet under beskrivelsene, som også viser alternative datoer for gjennomføring av opplæringen.

Etter vårens omfattende program av webinarer tar vi en pause frem til september 2021 (se aktuelle datoer under respektive webinar). For deg som ikke kan, eller vil vente, finnes det opptak av et webinar om HYSS om temaet "Hvordan bygger vi moderne varmesystem for å oppnå nullenergibygg på kommersielle vilkår?". På dette webinaret presenteres også PV-T (hybridpaneler) kortfattet.

Webinaret ble holdt for teknikkonsulten WSP 8. april 2021 som har vært så vennlig å la oss bruke dette offentlig. I videoen presenteres innledningsvis en del av Free Energy teamet, men ønsker du å få direkte til presentasjonen av HYSS og PV-T så kan du spole frem til 4 min 55 sek. Videoen kan du se nedenfor:

Ved ønsker om bedriftsintern opplæring kan du sende en e-post til support@free-energy.com for å planlegge dato, innhold og omfang.

Velkommen til å melde deg på våre opplæringsprogram!

Webinar