Bli partner

Bli en vinner med oss!

Øk din lønnsomhet, forbedre miljøet og ha det morsomt på vegen. Bli en vinner sammen med Free Energy! Vi tilbyr markedets beste varmepumpe med solfangere. HYSS – Hybrid Solar System har høyeste energiranking (A+++ for både varme som varmtvann) og oppnår en SCOP Combi* på 5-7. Med den medfølgende iPad’en overføres kundenes anleggs- og prosjektinformasjon automatisk til varmepumpens programvare. Dette betyr at varmepumpen allerede fra start er optimalisert ut fra kundens driftsforutsetninger. Gjennom internettoppkoblingen garanteres at alle anlegg til enhver tid er oppdatert med de siste styrefunksjoner. Som leverandør bistår vi med umiddelbar hjelp uansett hvor anleggene er plassert. Free Energy tilbyr markedets mest generøse garantivilkår og skaper med dette trygghet både for deg og dine kunder.

*SCOP Combi = årsvarmefaktor for varme- og varmtvann

Jeg er allerede overbevist – gå til Bli Forhandler

Jeg vil vite mer >

Gjennom din Forhandler-avtale får du tilgang til et CRM-system som forenkler og effektiviserer hele salgsprosessen, fra kunden melder sin interesse til systemet er i drift. I CRM-systemet finnes et webbasert dimensjonerings- og tilbudsprogram der du kan foredle innkommende forespørsler til konkrete tilbud, omvandle tilbud til ordrer og kunne laste inn all eksisterende informasjon ved idriftsetting av anlegget. Det avanserte men brukervennlige kalkyleprogrammet gjør at du hurtig og enkelt kan hjelpe dine kunder med detaljerte og tilpassede tilbud, med tilhørende beregninger og dokumentasjon. På din egen PC, nettbrett eller smarttelefon kan du fra hvor som helst lese av kundenes momentane driftsstatus og ytelse samt kunne styre, feilsøke og i noen tilfeller utbedre eventuelle driftsproblemer fra distanse. Både du og kunden kan til enhver tid følge anleggets varmefaktor og virkelig se at det oppfyller den lovede SCOP Combi*.

Her er et utvalg hva du får som HYSS- Forhandler:

  • Tilgang til et moderne CRM-system som følger kundene fra tilbud til anlegget er i drift.
  • Alle monteringsanvisninger, brukermanualer med mer finnes oppdatert på hjemmesiden. I CRM-systemet ligger også mer avanserte systemløsninger.
  • Du kan følge alle dine installasjoner via din egen innlogging og på denne måten sikkerstille at varmefaktoren stemmer overens med de utførte beregninger.
  • Du kan feilsøke og justere kundenes anlegg fra hvor som helst.
  • Du kan enkelt få hjelp av tekniker fra Free Energys når som helst og fra hvor som helst via anleggets oppkobling.
  • Du vet at alle dine installerte anlegg har den siste programvaren innlastet.
  • Du får fri tilgang til alt av markedsmateriell som for eksempel bygg-banner, annonser, maler for direkteutsendelser (DM), demo-dør med en integrert iPad, informasjonsplakater og mye mer.

Nøl ikke men ta kontakt så forteller vi gjerne mer – eller les hva eksisterende forhandlere har å fortelle!

Kontaktinformasjon

Bli partner eller prosjekterende

Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en inspirerende samtale om HYSS.

Firma informasjon

Firma *
Firmatype *
Adresse *
Postnr *
Poststed *
Telefon (primær) *
Telefon (sekundær)
Faks
E-post *
Organisasjonsnummer *
Hjemmeside
Øvrige opplysninger

Kontaktperson

Fornavn *
Etternavn *
Telefon *
E-post *

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Free Energy Norge AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse om partnerskap. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en peroide utover det som er nødvendig, men i noen tilfeller vil vi legge inn ditt foretak og din informasjon i vårt HYSS All-In-One-system. Klikk her for å lese mer om dette.