Infosenter

På denne siden finner du informasjon om alle våre produkter.

Nedenfor finner du informasjonsbrosjyrer, installasjons- og brukerhåndbøker om våre varmepumper for boliger og tilsvarende materiell for vår varmepumpe for større bygg, HYSS – High Power.

Du finner også installasjonsmanualer for våre solfangere, hybridpaneler og solcellepanel, samt garantivilkår for alle produktgrupper.

Informationsmateriell HYSS - varmepumper

Her finner du informasjonsbrosjyrer, installasjons- og brukerhåndbøker om våre varmepumper for bolig, samt vår varmepumpe for større bygg, HYSS - High Power.

🛈 Varmepumper - Villa

🛈 Varmepumper - Større Bygg

 

Informasjonsmeteriell Solpaneler

Her finner du informasjonsbrosjyrer, installasjons- og brukerhåndbøker om våre solpaneler:

🛈 Solcellepaneler (PV)

🛈 Hybridpaneler (PV-T)

🛈 Solfangere (T)

Garantivilkår

HYSS varmepumper, inkludert Ecoforest varmepumper fra Free Energy, har en omfattende fabrikkgaranti (se nedenfor). I tillegg til dette er varmepumper også dekket av Arctics anerkjente forsikringer. Når din ordinære garantiperiode på 6 år (inkludert i kjøpet) er utløpt, vil du bli kontaktet av Arctic og tilbudt en årlig forlengelse opp til år 14 for væske-vann, henholdsvis i år 16 for luft-vann. Denne forsikringen dekker hele varmepumpen og beskytter deg ved å eliminere egenandel og aldersfradrag som oppstår i tilfelle skade på varmepumpen.. Du vil motta fullstendige vilkår og betingelser for forsikringen når Arctic kontakter deg.

Uavhengig av forsikringen fra Arctic, tilbyr Free Energy 10 års fabrikkgaranti på kompressoren, forutsatt at service har blitt utført i år 2, 5 og 8 i henhold til gjeldende servicehåndbok.

Denne 10-års garantien gjelder også for varmtvannsberedere og solfangere.

Her kan du lese de fullstendige garantivilkårene for fabrikkgarantien.
 

Solcellepaneler (PV) og Hybridpaneler (PV-T)

Garantivilkår for DualSuns solpaneler kan lastes ned her: Garantivilkår v3.2

For mer informasjon

Finner du ikke informasjonen du leter etter?
Kontakt oss