HYSS - banebrydende hybridvarmepumpe

YEAH - Yellon Environmental Aesthetic Housing

YEAH - Yellon Environmental Aesthetic Housing

44 leiligheter 100% off-grid i Jönköping Kommune. HYSS varmepumper, solvarme og hybridpaneler er vigtige komponenter for at det kommunale boligselskab Vätterhem skal nå målet om at boligblokkene i Öxnehaga skal blive selvforsynende med energi.

,

Verksbyen i Fredrikstad

Verksbyen i Fredrikstad

Arca Nova skal bygge 1500 boliger i den nye bydelen Verksbyen i Fredrikstad, samtlige som plussenergihus. Som utbygger har vi kun knyttet til oss innovative samarbeidspartnere til prosjektet Future Living for å kunne gjennomføre vår visjon om å bygge morgendagens boliger. Free Energy er en av våre viktigste samarbeidspartnere i prosjektet for å kunne realiserer dette, sier Ruben Hansen, daglig leder i Arca Nova.

Norge,
HYSS-bruger

Knattholmen Leirsted

Knattholmen Leirsted

Med omtrent 6000 besøgende om året bruges der meget varmt vand på Knattholmen Leirsted lejrskole. Med et snit på 1700 soltimer om året måtte vi kunne udnytte solvarmen på en eller anden måde konkluderede bestyrer Magne Svorstøl og bestyrelsesformand Tore Nicolaisen. Valget faldt på HYSS – Hybrid Solar System fra Free Energy.

Norge,
HYSS-bruger

VVS Rørlegger'n i Tønsberg AS

VVS Rørlegger'n i Tønsberg AS

HYSS-installatøren er din profesjonelle rådgiver og garant for et korrekt dimensioneret og installeret HYSS-anlæg. Som ansvarlig installatør for Knattholmen Leirsteds HYSS-anlæg roser Finn Espen Nergård hos VVS Rørlegger’n i Tønsberg Free Energys HYSS-system og beskriver hybridsystemet som et moderne og fremtidssikret system for opvarmning og varmt brugsvand.

Norge,
HYSS installatør